CONCERT A LA LLUM DE SUECA

Falla Sueca - Literato Azorín

El proper diumenge 8 de març, a les 20:30 hores i coincidint amb el dia de la dona, baix la il·luminació de la Falla Sueca-Literat Azorín, la Banda Simfònica de la Unió Artística Musical de Montroi realitza un concert on el programa està composat íntegrament per pasdobles dedicats o referents a la festa fallera.

Una vegada més, la comissió amb 23 primers premis en il·luminació busca l’originalitat amb allò que més caracteritza la terra valenciana. I ho fa amb una de les bandes de música més antigua i guardonada de la Comunitat.

L' Artística de Montroi i el seu director Bernardo Mora, seran els encarregats de posar els acords a les composicions dels mestres valencians Adam Ferrero, Serrano, Bernabé Sanchis o Magenti.  Un concert en que la protagonista serà la música dels nostres autors i el cel milers i milers de llums que ballaran al ritme de la Valencianeta.

Un concert al que no pots faltar. Fes-te amb la teua cadira i no te quedes sense lloc, 2 euros anticipada, 3 euros la nit del concert, així col·labores també en fer més gran la festa fallera. Limitades.

Una aposta per la cultura i nostre el patrimoni de la mà d’una de les bandes de més prestigi del panorama musical valencià.

DESCOBREIX LA LLUM AMB LA MÀGIA DE LA MÚSICA.

CONCERT A LA LLUM DE SUECA

Compártelo con tus amigos

compartir en facebook compartir en google+ compartir en twitter compartir en pinterest compartir en likedin

¿Quieres estar enterado de todo lo que pasa en tu Falla?

Regístrate Gratis y te avisaremos cada vez que tu Falla publique un evento o noticia en nuestra web

Más Información

¿Quieres enviarnos las noticias de tu comisión?

Enviar noticia