II Fireta de Na Jordana

Falla Plaza Na Jordana

Després de l'èxit de la primera edició de La Fireta, en bona part gràcies a la vostra ajuda, tornem amb una gran novetat, l’exposició “ART AL CARRER”. Una mostreta de llenços pintats a mà per artistes i il·lustradors valencians que s’exposaran penjats als balcons dels edificis voltants al carrer Na Jordana del 23 al 25 de Setembre. La posterior venda de les esmentades obres, servirà per a col·laborar solidàriament amb la ONG Origines, un grup creat per a servir d’espai de reflexió i canalització d’una nova forma de solidaritat eficaç basada en el respecte, la participació i la co-responsabilitat, que contribueix en la construcció d’un món més just, solidari i compromès amb la igualtat de drets entre persones, comunitats i l’entorn.


Estos son els noms del artistes que col·laboren en l’exposició: Ricardo Alcaide, Sergio Alcañiz, Ricard Balanzà, Josué Beitia, Cap de Suro, Toni Colomina, Carlos Corredera, Vicente Domínguez, Fet d’encàrrec, José Gallego, Hmnos JJ García, Rafa Guillot, Miguel Hernández, Carlos Herrero, Vicente Lorenzo, Fernando Morales, Joan Marco, Ramón Pla, Ibán Ramón i Iván Tortajada.


A banda de la mostreta comptem amb la mateixa area de exposició i venda de productes tradicionals que vam tindre a l’anterior edició, i un programa d'activitats paral·leles que faran d'este cap de setmana un referent, any rere any, a l'hora de retrobar-se al migany faller. La Fireta, és un esdeveniment organitzat per l'Associació Cultural Fallera Na Jordana, una iniciativa de col·laboració amb el sector comercial que vetlla per les tradicions valencianes: indumentària, orfebreria, sabateria, música, art, gastronomia, festejos, etc. amb l'objectiu d'exposar als visitants, una vegada més amb un component lúdic, cultural i didàctic, que el funcionalisme i l'avantguarda avancen de la mà de les tradicions, per a continuar fomentant una cultura que ens fa sentir una identitat pròpia, la valenciana.


Enguany tenim la sort de comptar, per ara, amb els següents expositors: Ana Muñoz, Artesania Ortiz, BesameQueMeMuero, Carmela by El·la, Casal de Sento, Eduardo Cervera, EleyCe eventos, La Goya més que fils, Pasatiempos falleros, Lu&Pa, ParaFallas, Sedica i Margarita Vercher.


L'esdeveniment tindrà lloc del divendres 23, al diumenge 25 de Setembre de 2016 en el Casal de la Falla Na Jordana (C/ Salvador Giner 9, baix - 46003 València). La entrada es lliure i gratuïta tot el cap de setmana.


Al setembre Na Jordana estarà de nou de moda, perquè #najordanamola

 

DIVENDRES 23 de SETEMBRE

21.00h.: INAUGURACIÓ de la II FIRETA de NA JORDANA. Teatre al carrer “Benvinguts!!!” a càrrec de Na Jordana Teatre. La representació transcorrerà als voltants del carrer Na Jordana junt a la Xaranga Tokotó. Acte seguit, els nostres representants, Pere Borrego Pitarch (president NJ) i Marieta Albella Sala (fallera major infantil NJ 2017) inauguraran “ART AL CARRER”, una mostra de 20 llenços pintats a mà per artistes valencians novels i consagrats.


21.45h.: RECEPCIÓ dels expositors i col·laboradors de la II FIRETA a la nostra seu social (carrer Salvador Giner 9, baix)


23.00h.: Finalització de l’acte i tancament de l’espai d’expositors.

DISSABTE 24 de SETEMBRE


10.30h. a 14.00h. i 17.00h. a 21.00h.: Horari d'obertura de l'espai d'expositors.
Al llarg de la vesprada tindran lloc tallers d'aprenentatge, demostracions i xarrades, a càrrec dels
responsables dels expositors i altres col·laboradors.


18.00h.: Xarrada "Del carrer a la pantalla: les falles en la ficció audiovisual" a càrrec de Alejandro
Lagarda i Ivan Esbrí
, tots dos membres de l'ADEF (Associació d'Estudis Fallers)


11.00h. a 14.00h.: Horari d'obertura de l'espai d'expositors.


12.00h.: DANÇÀ POPULAR (voltants del carrer Salvador Giner).


15.00h.: CLOENDA de l'espai d'exposició d'obres al carrer i expositors de la FIRETA.


*NOTA: L'exposició "art al carrer" romandrà oberta tot el cap de setmana des del 23 a les 20.30 hores fins al 25 a les 15.00 hores ininterrompudament.

II Fireta de Na Jordana II Fireta de Na Jordana II Fireta de Na Jordana

Compártelo con tus amigos

compartir en facebook compartir en google+ compartir en twitter compartir en pinterest compartir en likedin

¿Quieres estar enterado de todo lo que pasa en tu Falla?

Regístrate Gratis y te avisaremos cada vez que tu Falla publique un evento o noticia en nuestra web

Más Información

¿Quieres enviarnos las noticias de tu comisión?

Enviar noticia