Manifest Poetes Festius Valencians

Les poeteses i els poetes festius, relacionats al peu, declaren públicament el seu recolzament a les filològiques directrius de la Secció de Llengua i Lliteratura de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, i per tant escriuran les seues composicions conforme a les normes que emanen de la mateixa, també nomenades com del Puig,

Que esta declaració servixca per deixar clar a totes i tots els valencians, a les autoritats i en especial a les comissions falleres, associacions vicentines, grups teatrals, fogueres i el rest de les associacions festives i socials valencianes, que mai se deixaran influenciar ni per promeses de ningun tipo, respectant i cuidant de la tradició, cultura i història de nostra volguda Llengua Valenciana, autèntic tesor que ens dota d'una idiosincràsia pròpia i diferenciada.


Valéncia, Juny de 2016.

 

J. ANTONI ALAPONT I PÉREZ, ENRIC VT ALMERO I ZANON, MANUEL ANDRÉS ZARAPICO, J. ALBERT AYMEMIR I CASASÚS, INMACULADA BALLESTER, CARLES VICENT BORI I ESCURIET, AMPAR CABRERA I SANFELIX, ANDREU (Sito) CAMBRONERO SANCHIS, ELENA CASA LLACER, JOAN VICENT CHENOLL I GONZÁLEZ, M. JESÚS COVES I TORRALBA, DANI ESTEVE I GINER, RICART FOLGADO I BISBAL, MIQUELO GARCIA I MALDONADO, MANUEL GARCÍA I MIRÓ, MIGUEL A. GASCON I ROCHA, J. FERRAN GIL I NAVARRO, RAMIRO GOMEZ GIMENEZ, ROSER LACRUZ I CAPLLIURE, MANOLO  LAGARDERA I RAMIS, ISIDRE VT. LOPEZ CRUZ, DONÍS MARTÍN I ALBIZUA, FERRAN MARTÍNEZ I GARCÍA, RAFAEL MELIÁ I CASTELLÓ, JOAN JOSEP NAVARRO I GARCIA, JULI NAVARRO I GIMENO, ERNEST OLMOS I SABATER, FRANCESC PICÓ TORRANO, JOAN V. RAMIREZ I BOSCA, JOAN BENET RODRIGUEZ I MANZANARES, DONIS SALVADOR I CHAFER, XAVIER SALVADOR I CHÀFER, DANIEL SÀNCHEZ I PAREJO, Mª JESÚS SANCHO I ROS, JOAN JOSEP SERRA I MARTÍ.

Compártelo con tus amigos

compartir en facebook compartir en google+ compartir en twitter compartir en pinterest compartir en likedin

¿Quieres estar enterado de todo lo que pasa en tu Falla?

Regístrate Gratis y te avisaremos cada vez que tu Falla publique un evento o noticia en nuestra web

Más Información

¿Quieres enviarnos las noticias de tu comisión?

Enviar noticia