Mig Any Faller a la Falla Avinguda Burjassot - Joaquim Ballester i Reus

Falla Avenida Burjasot - Joaquin Ballester

Oblidades ja les vacances per a la majoria e iniciat el curs escolar, arriba el moment de reprendre el curs faller en l'equador del mateix, perquè com ja sabeu.....no més resten sis mesos per a Falles. Arriba MIG ANY i per eixe motiu hem preparat una sèrie d'activitats que tindran llòc dissabte que ve 17 i diumenge 18 de Setembre.

 DISSABTE 17 DE SETEMBRE ( el carrer Cayuco estarà tancat al trànsit)


 -11'00 hores.  .PLANTA DE LA FALLA, DIBUIX I ESMORZAR INFANTIL. Els nostres menuts realitzaràn durant la setmana una xicoteta falla amb materials reciclables.


 -12'30 hores. ROLLER PARTY.  Tens patins, patinet o monopatí ? Abaixa-lo a la falla el dissabte perquè el carrer estarà lliure per a tu. La Delegació d'Infantils prepararà una sèrie de proves en què hauràs de demostrar la teua habilitat amb les rodes en els peus


 -13'00 hores. GUERRA DE COIXINS i PICAETA.  Arriba l'hora de l'APERITIU. Si en Sant Joan vas arribar tard a les clóxines, no faces tard ara. A més, 2 quints per 1 euro.


 -13'30 hores. GLOBOTA per als xiquets.

 -14'00 hores. MENJAR INFANTIL.

 -15'00 hores. MANUALITATS INFANTILS i PARTIT.

 -16'00 hores. FESTA D'ENTRANTS i EIXENTS INFANTILS.


 -18'00 hores. KILLER KARAOKE. Els jóvens mostraràn els seus dots de cant en un peculiar karaoke per equips.


 -19'30 hores. TARDEO SOUND.La moda del "tardeo" arriba a la Falla. Pren-te una copaamb els teus amics a mitjan vesprada mentres piques  pernil, cloxines, natxos, formatge....escoltant els èxits del momentfins a que arribe l'hora de conéixer els monuments que plantarem en les FALLES 2017.


 -21'00 hores. PRESENTACIÓ D'ESBOSSOS FALLES 2017. Comptarem amb la presència dels nostres artistes i màxims representants, que donaran a conéixer els esbossos dels monuments de 2017.


 -22'00 hores. SOPAR  al carrer Cayuco.(Només es prepararan els entrepans que estiguen apuntats) .  Els entrepans que oferim són

 -Pinxos amb creïlles

 -llom amb formatge

 -blanc i negre amb pisto


 -23'30 hores. CREMA FALLA.


 DIUMENGE 18 DE SETEMBRE


 -13'00 horas. PASACARRER per la barriada amb el nostre grup de tabal i dolçaina.


 -14'00 horas. BALLS REGIONALS i dançà a càrrec del nostre grup de dances

 .

 -14'30 hores. MENJAR AL CASAL I CLAUSURA DEL MIG ANY.  Si no vols preparar menjar ni anar a comprar-la, te la portem nosaltres a la falla. Per això, oferim la possibilitat que ens encarregueu racions de paella de pollastre i conill, fideua o arròs al forn.

 RESTEN 6 MESOS PER A FALLES.....QUE NO T'HO CONTEN....MIG ANY A JOAQUIMBA

Mig Any Faller a la Falla Avinguda Burjassot - Joaquim Ballester i Reus Mig Any Faller a la Falla Avinguda Burjassot - Joaquim Ballester i Reus

Compártelo con tus amigos

compartir en facebook compartir en google+ compartir en twitter compartir en pinterest compartir en likedin

¿Quieres estar enterado de todo lo que pasa en tu Falla?

Regístrate Gratis y te avisaremos cada vez que tu Falla publique un evento o noticia en nuestra web

Más Información

¿Quieres enviarnos las noticias de tu comisión?

Enviar noticia