La Falla Passejada Alameda-Avinguda de França ya té artistes para les Falles 2017

Falla Paseo Alameda - Avenida de Francia

La Comissió Passejada Alameda - Avinguda de França té el plaure de comunicar la renovació del seu artiste Rafa Ibáñez per a la realisació del monument gran de 2017.


Despuix dels èxits conseguits en les passades Falles, on es va alçar en el Primer Premi de falla i el Segon Premi d'Ingeni i Gràcia de la Secció Segona B, abdós parts no han dubtat en prolongar la seua relació per al nou eixercici. 


Ademés, desigem mostrar nostra enorme satisfacció per la continuïtat de Rafa en la nostra demarcació i volem també felicitar-li públicament pels Primers Premis conseguits en Burriana, Denia, Sagunt i Alzira.

Per una atra part, tenim la immensa alegria d'anunciar el fichage de Grego Acebedo com a responsable de la realisació de nostra falla infantil. 


El jove artiste de Benicarló, de 29 anys, aterrisa en la Falla dels Arts en una enorme ilusió i dispost a continuar en la magnífica progressió mostrada en els últims quatre anys tant en Benicarló, com en Valéncia i Torrent. 


Estem convençuts que el seu sagell inconfundible, junt en la seua magnífica pintura i gran contingut didàctic que imprimix a totes les seues falles, van a captivar a propis i a estranys, desijant que la permanència de Grego en la nostra demarcació siga duradora i fructífera.

La Falla Passejada Alameda-Avinguda de França ya té artistes para les Falles 2017 La Falla Passejada Alameda-Avinguda de França ya té artistes para les Falles 2017

Compartix-ho en els teus amics

compartir en facebook compartir en google+ compartir en twitter compartir en pinterest compartir en likedin

Vols estar enterat de tot lo que passa en la teua Falla?

Registra’t Debades i t’avisarem cada volta que la teua Falla publique un event o notícia en la nostra web

Més Informació

¿Vols enviar-nos les notícies de la teua comissió?

Enviar notícia