DModa Al Nou en Na Jordana

Falla Plaza Na Jordana

Entre els dies 18 i 20 de setembre NA JORDANA repren/reprén el seu programa d'activitats en una nova iniciativa.

DModa Al Nou,  és una proposta  en colaboració en el sector comercial i que vés-la per les tradicions valencianes ( indumentària, orfebreria, sabateria, gastronomia, festejos, obsequios festius, etc...).

Tendes especialisades en productes artesanals o associats al món de La nostra Festa, des de les seues stands exhibiran les seues novetats, fent palesa que tradició, funcionalitat i vanguarda alvancen de la mà sense perdre en cap moment l'essència de la identitat que els és pròpia.

Durant estes dates, en la sèu social de la comissió de Na Jordana  (C/ Salvador Giner 9, baix - 46003 Valéncia) tindran lloc ademés atres activitats paraleles esperant convertir esta "fireta" en un referent del #migany faller d'ara en avant.

Divendres i dissabte els visitants podran contemplar la mostra #DeNouJunts, una exhibició d'obres artístiques inspirades en les tradicions valencianes realisades per alguns dels més exitosos professionals del món de la ilustració, el disseny i l'humor gràfic o de la festa de les Falles que es podran adquirir fins al dissabte, tenint lloc a lo llarc del dumenge la subasta d'aquelles que no hagen segut adquirides prèviament.

Sergio Alcanyís, Ricard Balanzá, Carlos Benavent, Joan S. Blanch, José Francisco Carsí Navarro, Carlos Corredera, Ceballos & Sanabria, Toni Colomina, Ada Dèu, Cristina Durán, Alberto Ferrer, Martín Fores, José Gallego, Jesús Huguet, Inma Lorente, Fernando Morales, Lawerta, Sento Llobell, Ortifus, Ramon Pla Art, Paco Roca, Iván Tortajada, Alejandro Santaeulalia, Squid&Pig i Lina Vila seran alguns dels creadors valencians que expondran.

L'entrada serà lliure i gratuïta durant li fi de semana.

A continuació es detallen els horaris de les activitats:

Divendres, 18 de Setembre. Horari de visita: de 20,30h a 23.00h.

  • 20.30h Inauguració de la Fireta. #Dansa tradicionals valencianes a càrrec de el grup “Almirant”, de Valéncia i de la colla de dolçainers “Dos quinzets”

Dissabte, 19 de Setembre. Horari de visita: de  10.00h a 15.00h i de 17.00 a 21.00h

  • 12.00h " L'hora del quint i tapa" amenisat per la  “Xeranga Wally”
    De 18.00 a 20.00h.  Microtalleres, exhibicions en directe de pentinats i maquillage, miniponencias i projección d'@clip comercials.

 Dumenge, 20 de Setembre. Horari de visita: de 10.0h a 15.00h

  • 12.00h Subasta d'ilustracions.
DModa Al Nou en Na Jordana
DModa Al Nou en Na Jordana
DModa Al Nou en Na Jordana

Compartix-ho en els teus amics

compartir en facebook compartir en google+ compartir en twitter compartir en pinterest compartir en likedin

Vols estar enterat de tot lo que passa en la teua Falla?

Registra’t Debades i t’avisarem cada volta que la teua Falla publique un event o notícia en la nostra web

Més Informació

¿Vols enviar-nos les notícies de la teua comissió?

Enviar notícia