III Edició de la “MICAELA MOTOR CLASSIC”

Falla Santa Maria Micaela - Martín el Humano

El pròxim dissabte, 5 de Març, tindrà lloc la III Edició de la “MICAELA MOTOR CLASSIC” en la Falla Santa Maria Micaela-Martí l ́Humà, que contarà en l'exhibició de motos clàssiques, música en directe, sorteig de regals exclusius i ruta pels carrers de Valéncia.

Des de les 9:00 i fins a les 14:00 hores, en la intersecció dels carrers Martí L ́Humà i Lliterat Gabriel Miró, es podrà assistir a una exhibició de motos clàssiques per a tots els amants d'estos icònics vehículs.

Durant l'event es podrà gojar de música en directe @a cargo de la banda “THE NUCELARS”, de l'actuació del TIO FREDO i d'UN ESPECTACULAR TRÀILER DE 20m de llarc en 24.000 WATIOS de potència per a animar a tots els assistents.


Durant el matí podrem gojar d'almorzar popular i camiseta de l'event per a tots els que desigen participar, ademés de poder visitar els stands de les empreses colaboradores. També es realisarà una ruta motera a les 12:00 aproximadament pels principals carrers de la ciutat de Valéncia de forma guiada.


Inscripció i preus:
La inscripció a l'event per a tots aquells que acodixquen en la seua motocicleta tindrà un preu de 8€ per persona. El pago de la inscripció es farà el mateix dia de l'event en la carpa d'inscripcions a partir de les 9:00 hores. Tots els inscrits contaran en l'obsequie d'una camiseta de l'event, tiquets d'almorzar en beguda i número per al sorteig de regals dels nostres patrocinadors.


Inscripció en moto : 8€ (almorze + camiseta + numere per a sorteig)
Almorzar: 4€ / Camiseta: 5€

III Edició de la “MICAELA MOTOR CLASSIC”

Compartix-ho en els teus amics

compartir en facebook compartir en google+ compartir en twitter compartir en pinterest compartir en likedin

Vols estar enterat de tot lo que passa en la teua Falla?

Registra’t Debades i t’avisarem cada volta que la teua Falla publique un event o notícia en la nostra web

Més Informació

¿Vols enviar-nos les notícies de la teua comissió?

Enviar notícia