La Falla Port de Cadira se sumixca al pacte valencià contra la violència de gènero i machiste

La Falla Port és la primera falla de l’horta Sud que ha firmat el seu adheriment al pacte, en el compromís de fer difusió del manifest i per l'igualtat i el respecte en  totes les activitats que s'organisen.

La Falla Port de Cadira, a través de la seua delegació de llibret, ha segut la primera falla de l’horta en firma i adherir-se al pacte valencià contra la violència de gènero i machiste. En este pacte, les institucions valencianes, els partits polítics, els universitats, els mijos, els cossos de justícia i seguritat pública, entitats i organisacions de la societat civil i la ciudadania nos comprometem a lluitar contra tot tipo de violència feya les dònes, en tots els alvertents. Aixina, les firmants i els firmants nos comprometem a complir, fer complir i promoure este pacte i invitem a tota la ciudadania, organisada o a títul personal, a adherir-se i implicar-se en esta lluita.

El pacte valencià contra la violència de gènero s'estructura en cinc eixos, 21 objectius i 293 mesures concretes en l'objectiu de transformar la societat i erradicar les violències contra les dònes.

Este és un document en moviment per a que persones individualment o atres organisacions, independentment de les promotores, puguen subscriure's i sumar noves accions. En el seu adheriment, la comissió es compromet entre uns atres a difondre el manifest al seu llibret de falles i rets socials i animar a l'adheriment als membres de la nostra associació ademés de transmetre en les activitats que organisen valors igualitarios i no discriminatoris per a raons de sexe, d'orientació sexual o d'identitat de gènero aixina com a promoure el tracte igualitario, especialment entre les chiquetes i chiquets.

Pot llegir el manifest i adherir-se al pacte en la següent direcció @web: www.sumatalpacte.com

La Falla Port de Cadira se sumixca al pacte valencià contra la violència de gènero i machiste

Compartix-ho en els teus amics

compartir en facebook compartir en google+ compartir en twitter compartir en pinterest compartir en likedin

Vols estar enterat de tot lo que passa en la teua Falla?

Registra’t Debades i t’avisarem cada volta que la teua Falla publique un event o notícia en la nostra web

Més Informació

¿Vols enviar-nos les notícies de la teua comissió?

Enviar notícia