La Falla Sant Vicente-Periodiste Azzati presenta els seus proyectes per a les Falles 2018

Falla San Vicente - Periodista Azzatti

La Falla Sant Vicente-Periodiste Azzati arranca el més de decembre en la presentació en societat dels dos proyectes que plantarà el pròxim més de març en la seua demarcació: el “Supercalifragilisticoespialidoso” de Vicent Martínez Aparici i la “Tipogràfics” de Óscar Villada.

En concret, el pròxim dumenge 3 de decembre, a les 11 hores, Martínez Aparici presentarà als membres de la Comissió les diverses escenes que formaran part d'un monument que és molt esperat en la demarcació. El món de Mary Poppins servix de nexe comú per a l'interpretació que l'artiste realisa dels contes infantils.

De la mateixa manera, Óscar Villada va a traslladar a la Comissió Infantil la màgia de la Tipografia, en una varietat de tipos de lletra i colors que va a entusiasmar a tots els presents. En la memòria de tots segur que està el primer premi de Secció Segona que el propi artiste va conseguir en el creuament d'Arquebisbe Mayoral i Periodiste Azzati en l'any 2013.

Despuix de finalisar la presentació dels proyectes es procedirà a la firma protocolària d'abdós contractes per part dels respectius artistes, presidents i Falleres Majors, en un acte que promet diverses sorpreses per als assistents.

En l'objectiu de donar-li major repercussió a esta activitat en ple cor de Valéncia, el programa El Cadafal Faller es realisarà també en el Casal Xe, en la presència dels contertulios habituals. Aixina, tots els fallers aficionats al monument podran conéixer de primera mà qué contemplaran en els carrers de la demarcació el pròxim 15 de març i podran escoltar directament les iniciatives que la Comissió ha dissenyat per al present eixercici.

La Falla Sant Vicente-Periodiste Azzati presenta els seus proyectes per a les Falles 2018

Compartix-ho en els teus amics

compartir en facebook compartir en google+ compartir en twitter compartir en pinterest compartir en likedin

Vols estar enterat de tot lo que passa en la teua Falla?

Registra’t Debades i t’avisarem cada volta que la teua Falla publique un event o notícia en la nostra web

Més Informació

¿Vols enviar-nos les notícies de la teua comissió?

Enviar notícia