Malvarrosa Iluminate 2018 - Presentació del Proyecte d'Allumenament de la Falla Malvarrosa

Falla Avda. Malvarrosa - A. Ponz - Cavite

Quan vos aplegue esta nota a la prensa, el proyecte d'allumenament ya estarà al 80%. No vos vaig a passar el disseny, puix lo que volem els fallers/as de Malvarrosa, és que vos acosteu a vore-ho i gojar-ho.

Com sabeu al nostre barri li definix una paraula que la veritat odie, “extrarradi”. Pero bo, en esforç, hem conseguit eixir en els plans, encara que el desplegable siga més gran. Per a aplegar fins al nostre barri ho teniu molt fàcil, direcció plaja de la Malvarrosa (damunt no hi ha emboços), podeu vindre en tramvia (que el metro no aplega a la plaja), autobús o bicicleta.

Pense que el Marítim té encant, per això teníem en la nostra zona a Vicente Blasco Ibáñez, Sorolla i Benlliure. Ells sabien apreciar l'encant i seducció del nostre barri.

Vos vaig a presentar l'explicació que Massimo Mariano Luninarie m'ha detallat sobre el nostre allumenament.

Les cinc cúpules de llum

La cúpula és un símbol del cel i algunes iglésies les tenen com a símbol de mando celest. Construïda en la seua base en forma quadrada que simbolisa la terra. La basílica de Sant Pedro en el Vaticà és un eixemple en sí, una obra mestra símbol d'esta iglésia de Roma. Pero yo preferixc més dir que la cúpula central que corona la portada, està inspirada en la nostra iglésia de Sant Nicolás de Valéncia, preciosa i majestuosa, una obra mestra.

En total el proyecte consta de cinc cúpules i dos majestuoses torres helicoidals. El punt més alt de l'estructura és de 29 metros (crec que en Valéncia mai s'ha aplegat tan alt). S'utilisaran 900.000 llànties de led de 150.000 píxel RGB, casi un milló de micro led i 30 quintales de fil de zinc. Anem com diria yo que soc un faller de peu, i encara que siga el president, no les vaig a contar i em perc en tanta senya tècnica.

Tot este montage supon un sacrifici enorme i comporta mil traves pel camí, pero les falles i Valéncia li'l mereixen per a tindre la festa més completa del món. I per a realisar tota esta locada contem en en el patrocini de Estrela Galícia i de el Ajuntament de Valéncia.

I com ara tinc el meu minut de glòria, vos anime a que nos visiteu, que els mijos radiofònics ho difonguen i que la prensa escrita ho publique en gran i en un lloc privilegiat. Anem que el Marítim existix i Malvarrosa també.

Aprofite per a contar-vos que en la falla infantil continuem un any mes en Miguel Hache en Secció Especial, que enguany fa la falla infantil de la plaça de l'Ajuntament, pero no ho han descobert ells, puix en Malvarrosa porta cinc anys plantant falla, pero mai se li ha valorat com toca, vorem enguany… Per un atre costat, en la falla gran contem en Mario Gual que realisarà un gran monument.

PER TOT AIXÒ MALVARROSA EN EL SEU CONJUNT ÉS APETECIBLE.

Per ultime, tinc el plaure d'invitar-vos a gojar del nostre proyecte 2018 i vos esperem el dia 9 de Març a les 20:00 hores per a viure en nosatres l'inauguració de “MALVARROSA ILUMINATE

Atentament el president 
José Candela Corell

Malvarrosa Iluminate 2018 - Presentació del Proyecte d'Allumenament de la Falla Malvarrosa

Compartix-ho en els teus amics

compartir en facebook compartir en google+ compartir en twitter compartir en pinterest compartir en likedin

Vols estar enterat de tot lo que passa en la teua Falla?

Registra’t Debades i t’avisarem cada volta que la teua Falla publique un event o notícia en la nostra web

Més Informació

¿Vols enviar-nos les notícies de la teua comissió?

Enviar notícia